{/exp:channel:entries}

STEPV - Intersindical Valenciana dóna suport a l’Aturada Nacional Docent convocat per CTERA de Argentina.

03 / 04 / 2024 | administrador

La Confederació de Treballadors/es de l’Educació de la República Argentina (CTERA) ha convocat una Aturada Nacional Docent per dijous 4 d’abril. L’aturada es convoca en un moment de gran malestar entre el sector docent i el conjunt de la classe treballadora argentina que veuen com el govern de Javier Milei imposa mesures contràries al sector i al conjunt de la població. Les reivindicacions immediates es concreten en:

- Restitució del FONID
- Convocatòria de la Paritària Nacional Docent
- Defensa de les jubilacions
- Finançament per a Educació
- Rebuig al protocol de seguretat.

STEPV - Intersindical Valenciana dóna suport l’Aturada Nacional Docent convocada per les companyes i companys de CTERA i critica, amb duresa, les actuacions del president argentí Javier Milei que responen a un intent d’acabar amb l’educació pública, els drets de les treballadores i treballadors de l’educació, l’estat i els serveis públics. A més de criminalitzar el moviment sindical i la seva dirigencia.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.