STM – Intersindical Valenciana fa una donació al poble sahrauí

30 / 06 / 2018 | Intersindical

El Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana ha fet una donació a la Delegació Sahrauí de València producte dels beneficis de la loteria de Nadal. El Sindicat lliura cada any aquests diners a causes solidàries. En ocasions anteriors ho ha fet a la Xarxa Solidària Popular, al Banc d’Aliments de València, al poble cubà, la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques o els miners asturians. Enguany ha decidit dedicat una part dels diners recpatats al poble sahrauí, en la persona del delegat sahrauí a València, el company Habibulah, per les inundacions terribles que van patir, fa uns mesos, els campaments de Tinduf (Argelia) on viuen milers de sahrauís en l’exili.

Aquesta donació ha coincidit amb l’acte de signatura del conveni de col·laboració subscrit entre la Intersindical Valenciana i la Delegació Sahrauí al País Valencià. Un acord que preveu l’impuls entre els legítims representants del Sàhara Occidental i el sindicat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.