El grup de treball STEPV Castelló-Castelló LGTBI organitza una sessió de formació dirigida al professorat de l’IES Narcís Oller de Valls

La iniciativa va partir de la professora Natàlia Carceller-Maicas

27 / 04 / 2023 | Intersindical

El passat 18 d’abril a la vesprada, membres del grup de treball STEPV Castelló-Castelló LGTBI, participaren en la formació del professorat de l’IES Narcís Oller de Valls, Tarragona. La iniciativa va partir de la companya i membre del grup, la professora de cicles formatius d’FP de Serveis a la Comunitat, Natàlia Carceller-Maicas, impulsora i responsable de la Formació Interna de Centre: “Coeducació a l’aula”. La sessió es va dur a terme al Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Camp, amb assistència de professorat de diferents assignatures interessats en la temàtica.

Durant les dues hores previstes de formació, Mavi Oliver Guasp va parlar de com es va formar el grup, de les aliances amb membres del col·lectiu Castelló LGTBI i les accions i guies elaborades conjuntament. La segona part va estar dedicada a l’explicació i mostra de les guies docents elaborades pel grup: la varietat d’aquestes, els nivells de l’alumnat a qui s’havien adreçat cadascuna i la temàtica i objectius de totes elles. Amb la companya Laura Soriano Villalba es va fer un recorregut exhaustiu intercanviant idees i propostes metodològiques amb el professorat assistent.

El grup de treball ix reforçat amb aquestes iniciatives on es reforcen les sinergies existents del treball conjunt col·laboratiu i l’activisme acadèmic.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.