El VIH continua sent una amenaça a nivell mundial

1 de desembre, Dia Mundical en la Lluita contra la Sida

07 / 10 / 2019 | Intersindical

L’1 de desembre marca el quaranté aniversari del Dia Mundial de la Sida. Aquesta celebració anual, iniciada en 1988, destaca els esforços mundials per a combatre el VIH/Sida. El dia mundial de la Sida és també una ocasió per a mostrar suport a les persones que viuen amb el VIH i per a recordar les que van morir per causa d’aquesta infecció.

Professionals experts en VIH han constatat que a l’estat espanyol s’ha perdut la por a la Sida, la qual cosa explicaria el fet que el país estiga al capdavant d’Europa en noves infeccions, amb més de 4.000 casos diagnosticats aquest any.

Les proves del VIH són essencials per a ampliar el tractament i assegurar a les persones que viuen amb el VIH la possibilitat de portar vides saludables i productives.
Saber en quin estat està el VIH és un punt de partida essencial per als serveis de tractament, prevenció, atenció, i suport relacionats amb aquesta malaltia.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.