Intersindical LGTB+ participa en el Dia de l’Orgull Rural

La jornada reivindicativa es va celebrar a Montserrat (la Ribera Alta)

01 / 10 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat per primera vegada en la celebració del Dia de l’Orgull Rural que enguany ha tingut lloc a Montserrat (la Ribera Alta). La jornada va tindre lloc el 28 de setembre i el sindicat va comptar amb un estand per donar a conéixer la nova àrea LGTB+ Intersindical.

L’esdeveniment, que ja ha complit sis edicions, està organitzada pel PSPV-PSOE per donar espai i visibilitzar el col·lectiu LGTBI en les zones rurals de les comarques valencianes.

Dins de les activitats que s’hi realitzen està el lliurament del premi “Arco Iris”, que enguany s’ha atorgat al Rayo Vallecano, en reconeixement al seu treball per aconseguir la igualtat del col·lectiu LGTBI.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.