Intersindical Inclusiva
Llei de dependència

Ara més que mai, necessitem uns serveis socials inclusius dignes

Intersindical Valenciana assiteix este matí 13 de febrer a la commemoració del quaranta aniversari dels Serveis Socials celebrada en la localitat d’Aldaia.
Amb una programació especial organitzada per l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament.

14 / 02 / 2024 | Intersindical

La jornada que porta per títol “Garantint Drets”, ha començat amb una primera ponència que porta per nom:
“Què han significat, què estem construint?”.
Posteriorment s’ha projectat l’audiovisual “40 anys garantint drets” i seguidament s’ha produït un col·loqui entre professionals de l’àmbit social on ha participat en el debat Mercè Martínez Llopis, actualment treballadora social de Foios i que va ser Directora Deneral d’Atenció Primària i Autonomia Personal fins a 2023; Victòria Belis Herrera, treballadora social i Cap dels Serveis Socials de Sagunt entre 1981 i 2021; Amèlia López Cayuela, psicòloga i Directora d’Atenció a les Persones i Serveis Socials d’Aldaia; i Lluís Lillo Granell, psicòleg i Director de Serveis Socials de l’Eliana.

A continuació del col·loqui, Antón Costa, President del Consell Econòmic i Social de l’Estat espanyol, ha realitzat una intervenció centrada en “Els Serveis Socials com a inversió per a una societat inclusiva”.

La jornada ha conclòs a les 13:30h amb el monòleg “40, tant en tan poc” de l’humorista Pepa Cases i el lliurament dels reconeixements al personal tècnic i professional de l’àmbit dels Serveis Socials municipals.

Intersindical Valenciana continuarà apostant perquè els serveis socials no siguen la germana “pobra” dels serveis públics i perquè continuen sent serveis essencials per a tota la ciutadania. Governe qui governe, la justícia social no és, ni ha de ser, moneda de canvi. Apostem entre totes i tots per mantenir els assoliments aconseguits i per continuar millorant en l’atenció de la ciutadania amb uns serveis inclusius i de qualitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.