Campanya de donacions econòmiques per comprar material sanitari per a Cuba

26 / 09 / 2020 | Intersindical

L’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí ha llançat una campanya de donacions econòmiques per comprar materials sanitaris que s’enviaran a Cuba a través d’un contenidor marítim, destinats a MediCuba.

Intersindical Valenciana, sindicat que ha vingut col·laborant en els últims anys amb l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí i que manté estretes relacions amb entitats cubanes, s’uneix a la campanya per a la recollida de fons per enviar material sanitari.

Cuba pateix un terrible bloqueig per part dels Estats Units d’Amèrica per més de sis dècades, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en àmbits com la salut. Aquesta campanya vol denunciar el bloqueig dels EUA i trencar aquesta política amb la donació de materials sanitaris per al seu sistema de salut públic.

Per tot això, la Intersindical Valenciana ha decidit sumar-se a la campanya solidària que ha posat en marxa l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí traslladant-la a la seva afiliació i als centres de treball del País Valencià tant per recollir donacions econòmiques com per informar de la situació de el bloqueig que pateix el poble cubà.

La donació conjunta per iniciar aquest campanya de donacions, que cal realitzar-les en el següent compte, indicant en el concepte DONACIÓ A CUBA:
CAIXA POPULAR ES74 3159 0018 1420 4471 4117

Finalment, l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí i la Intersindical Valenciana volen expressar el seu reconeixement públic a les mostres de solidaritat internacional de Cuba amb l’enviament de les brigades médicass Henry Reeve per lluitar contra el COVID 19 a desenes de països del món.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.