Intersindical Inclusiva

El Grup de Politiques Socials de Intersindical Valenciana posa en marxa el projecte “Intersindical Inclusiva”

Una part del Grup de Politiques Socials de IV
Una part del Grup de Politiques Socials de IV
06 / 02 / 2019 | Intersindical

El dimecres, dia 6 de febrer, el Grup de Polítiques Socials (GPS) de la IV se va reunir per a començar una nova i il·lusionant marxa. El grup ha estat reforçat amb diversos components que procedeixen del món de l’activisme social conformant així una excel·lent plantilla de 18 persones compromeses amb el sindicat, treballant d’una manera transversal i practicant l’assemblearisme com a metodologia.
El repte en els pròxims anys del grup serà introduir entre les múltiples i riques identitats del sindicat la “perspectiva inclusiva”. Per a això, el grup ha creat un projecte al qual denomina “Intersindical Inclusiva” el contingut del qual anirem desenvolupant en els pròxims anys.
Què és “Intersindical Inclusiva”?
És un projecte d’Intersindical Valenciana que a través del  Grup de Polítiques Socials (GPS) desitja actuar en l’àmbit de les persones que, a causa de les seves situacions personals o laborals, posseixen alguna diversitat o estan en risc d’exclusió social. 
Quins àmbits engloba el projecte?
En concret, quatre àmbits d’actuació: discapacitats, salut mental, menors i persones majors.
Quines xarxes de compromisos desitgem establir? Volem fer-li arribar la nostra proposta “inclusiva” d’una manera transversal als diferents sectors i àrees i sindicats de la Intersindical Valenciana: des d’educació fins a sanitat passant per administracions públiques o comerç.
Així mateix volem fer-li arribar als nostres representants polítics aquest projecte que, en el marc d’una Llei de Serveis Socials Inclusius, té tot el seu sentit.
Què volem fer? En primer lloc, escoltar als nostres afiliats, simpatitzants, delegats o permanents d’aquests sectors per a veure les necessitats que existeixen i com podem millorar en aquesta perspectiva inclusiva.
En segon lloc, conscienciar a la societat valenciana a través de “campanyes” perquè en àmbits municipals, provincials o autonòmics, en el sector públic, nous treballadors en situacions de dependència o diversitat, sàpiguen que el nostre sindicat els dóna suport.
En tercer lloc, acollir, informar i acompanyar a les persones que desitgen apropar-se a nosaltres per a sol·licitar aquest suport que des del Grup de Polítiques Socials volem oferir amb el suport de tota l’organització.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.