Intersindical Inclusiva
Salut mental

I TROBADA DE SALUT MENTAL COMBATIVA DEL PAÍS VALENCIÀ

Intersindical Valenciana al costat de col·lectius i activistes en primera persona, ha celebrat hui 24 d’abril la I TROBADA DE SALUT MENTAL COMBATIVA DEL PAÍS VALENCIÀ.

26 / 04 / 2024 | Intersindical

El tema central de la jornada girarà entorn de la bretxa que existeix entre els DRETS i els FETS.

Grups de suport mutu de tot el territori han participat al conversatori des de Castelló, Alacant i València per a reivindicar d’una manera activa els seus drets.

A més, hem fet una VISITA GUIADA a la Biblioteca Pilar Faus i els seus jardins al carrer Hospital on es troben les restes de l’Hospital General i la seua relació amb l’estigma de la salut mental. Diàlegs en primera persona i memòria històrica.

Han participat en aquesta Trobada Red GAM València i Alacant, La Red Sanament, el col·lectiu Yanana, el col·lectiu Disidència, el col·lectiu Imaginave, entitats com Casa Amable i ADIEM.

La coordinació de la Trobada ha estat a càrrec de l’àrea Intersindical Inclusiva, encarregada de visibilitzar totes les qüestions sociopolítiques relacionades amb la diversitat funcional i la salut mental.


https://www.youtube.com/watch?v=EyYHkTGg8a0
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.