Intersindical Inclusiva
Salut mental

III Jornada a Castelló sobre Salut Mental amb motiu de la setmana internacional de la Diversitat Funcional.

02 / 12 / 2021 | Intersindical

El comissionat de la Generalitat Valenciana per a la Salut Mental Rafael Tabarés, el Secretari Autonòmic d’Igualtat i Diversitat de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives Rubén Sancho, la rectora de la Universitat Jaume I (UJI) Eva Alcón Soler i la representant de Intersindical Valenciana Beatriu Cardona i Prats han participat en aquesta jornada al paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló.
L’eix fonamental, són els reptes i propostes de futur en un dels sectors socials més oblidats i estigmatitzats.

Al costat dels alts càrrecs de l’administració valenciana, han participat el sindicat d’educació STEPV, el sindicat d’administracions públiques i serveis socials STAS i el sindicat de salut Intersindical Salut amb l’objectiu d’abordar una problemàtica comuna des de diferents camps, en aquest cas des de la salut, des del social i des de l’educatiu.

Així mateix en la jornada han participat activament el sector associatiu, les federacions que vetllen pels drets de les persones amb afectacions de salut mental i plataformes de familiars.

La jornada ha tingut una assistència de més de 300 persones dels distints sectors i col•lectius de la diversitat funcional especialment de la salut mental del País València.

Des la Intersindical Valenciana continuarem apostant per seguir visibilitzant aquestes problemàtiques que posen en el punt de mira als col•lectius més vulnerables de la societat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.