Intersindical Inclusiva

Intersindical Valenciana col•laborarà en el desenvolupament d´uns serveis socials inclusius

13 / 11 / 2019 | Intersindical

La Secretària Autonòmica d’Atenció Primària i Serveis Socials, Helena Ferrando, ha acudit hui dimecres a la seu d’Intersindical Valenciana per a explicar el desenvolupament de les polítiques socials de cara a aquesta legislatura. A la reunió han acudit el portaveu del sindicat i representants del Grup de Politiques Socials, un grup assembleari que porta treballant en pro dels serveis socials inclusius i que aquest mateix any, arran de l’aprovació de la Llei de Serveis Socials Inclusius (LSSI), es va comprometre a crear un projecte en el sindicat denominat Intersindical Inclusiva que defensa els drets i capacitats de les persones amb diversitat funcional, de les persones majors o dels menors en risc d’exclusió social.
La Secretària Autonòmica ha defensat la importància del desenvolupament de la Llei de Serveis Socials Inclusius (LSSI) i la seua posada en marxa tant a nivell municipal com autonòmic incidint en què els serveis socials han d’estar al mateix nivell de rellevància que altres àrees municipals i donant-li un paper preponderant a les professionals del sector, dotant-los de recursos i garanties suficients perquè les seues condicions laborals puguen millorar. Així mateix es treballarà també a nivell de barri propiciant la inclusió de les dinámiques comunitàries en els processos d’integració social de les persones en risc d’exclusió.
Intersindical Valenciana, en tant sindicat de classe i compromés amb les persones més desfavorides, té en el seu ADN la defensa dels col•lectius més vulnerables i així ho porta demostrant durant anys en la seua praxi quotidiana i en la seua acció sindical. Defensem, no obstant això, també que aquesta implicació i compromís siga reconegut pels actuals dirigents de les polítiques socials perquè, a l’hora de la veritat, quan les injustícies es produeixen l’obligació de tots és espentar en la mateixa direcció, la direcció de la transformació social i el desenvolupament d’una societat més justa i igualitària. En aquesta tasca ningú és menys que ningú.



Comentaris
Lilla
26 / 11 / 2019 - 7:28

Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating
it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for
your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look
forward to seeing it expand over time.  It’s perfect time
to make some plans for the future and it is time to be happy.

I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions.
Perhaps you could write next articles referring to this article.
I want to read even more things about it!  Ahaa, its
fastidious dialogue concerning this paragraph here
at this webpage, I have read all that, so at this time me
also commenting here.  http://foxnews.net



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.