Intersindical Valenciana mostra la seua solidaritat amb SAT

Sánchez Gordillo en una xerrada a la seu de la Intersindical Valenciana
Sánchez Gordillo en una xerrada a la seu de la Intersindical Valenciana
13 / 08 / 2012 | Intersindical

El Sindicat ha expressat la seva solidaritat amb el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), i alhora ha considerat inadmissible que s’acuse, es detinga i es vulga jutjar sindicalistes per denunciar els incompliments constitucionals d’un Govern que, lluny de complir la seva tasca d’assegurar l’estat social, està destruint els serveis públics i portant a la majoria de la població a situacions desesperades.

Intersindical Valenciana adverteix que si s’aplicara una veritable política fiscal progressiva, ningú hauria de recordar al govern de Mariano Rajoy la necessitat de gravar els immensos guanys de les grans empreses de comerç i distribució, que estan imposant condicions de treball properes a la esclavitud, acabant amb el petit comerç i enfonsant a les petites productores agrícoles i ramaderes.

En opinió del Sindicat, si el govern es dedicara a enfortir els serveis públics i les Polítiques Socials, en comptes de protegir als que més tenen, ningú hauria de denunciar el creixent nombre de famílies que avui viu sense els mínims necessaris per alimentar-se i poder sobreviure. Així, afirma que la intenció de les companyes i companys del SAT, amb aquesta acció simbòlica, no era més que la de denunciar una situació injusta i l’actitud dels governants en aquesta crisi.

Des de la Intersindical Valenciana manifesta la seua solidaritat amb les persones afiliades al SAT, que amb la seva acció de denúncia, posen de manifest les incongruències d’un sistema que protegeix els beneficis dels més rics mentre acaba amb els drets dels sectors més empobrits condemnant-los a la misèria i a la pobresa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.