Intersindical Inclusiva

Intersindical Valenciana participa en la III Jornada d’Emprenedoria Inclusiva del Campus de l’Emprenedoria Innovadora 5UC

26 / 10 / 2020 | Intersindical

Aquesta tercera jornada realitzada via online hui dilluns 26 d’octubre, s’ha covertit en un fòrum de trobada entre administracions públiques, universitats, empreses, entitats del moviment associatiu i persones amb discapacitat en el qual, sota el format de Diàlegs i Experiències Pràctiques d’Emprenedoria i Ocupació Inclusiva, s’han debatut qüestions relacionades amb l’ocupació i l’emprenedoria del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

El programa de l’esdeveniment inclou una conferència titulada “Programes d’Emprenedoria de l’ONCE”, impartida per Sabina Lobato, directora de Formació, Ocupació, Operacions i Transformació en Fundación ONCE i Directora General en Inserta Empleo. A continuació tindran lloc els diàlegs d’emprenedoria i ocupació inclusiva 5UCV, amb representants de les universitats públiques valencianes.

La Intersindical a través de la seua àrea Intersindical Inclusiva vol ressaltar la necessitat que les persones amb diversitat funcional puguen accedir al món laboral d’una manera igualitària respecte a la resta de la població. Des del sindicat, no sols defensem que existeixen una sèrie de reserves legals per discapacitat sinó que els poders públics ofereixen més places d’ocupació pública i de qualitat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.