Intersindical Valenciana se suma a la campanya mundial “Xeringues per a Cuba” en suport a la vacunació a l’Illa

03 / 05 / 2021 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat valencià de classe que ha vingut col·laborant en els últims anys amb la solidaritat internacionalista amb l’illa i que manté estretes relacions amb entitats cubanes, s’uneix a la campanya campanya mundial “Xeringues per a Cuba” en suport a la vacunació a l’illa.

Mentre Cuba dona mostres de la seua solidaritat internacional amb l’enviament de les brigades mèdiques cubanes Henry Reeve per a lluitar contra la COVID 19, i és capaç de desenvolupar diversos candidats vacunals propis, pateix un terrible bloqueig per part dels EUA, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en esferes com la salut en l’adquisició d’equips i materiales fungibles.

L’objectiu de la campanya a nivell estatal és arribar a 1 milió de xeringues i a Europa als 10 milions. Per cada euro es poden comprar 12 xeringues.

Les donacions cal realitzar-les en els següents comptes, indicant en el concepte XERINGUES:

CAIXA POPULAR (Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí)
ES74 3159 0018 1420 4471 4117

CAIXA D’ENGINYERS (Associació d’Amistat amb Cuba Miguel Hernández d’Alacant)
ES56 3025 0015 5314 0000 4474

Aquesta campanya, que finalitza el 23 de juny, dia de la votació en l’ONU de la Resolució “Necessitat de posar fi al bloqueig econòmic, comercial i financer dels EUA contra Cuba”, també és una manera concreta i directa de denunciar i trencar el bloqueig dels EUA.

Intersindical Valenciana traslladarà a la seua afiliació i els centres de treball del País Valencià aquesta campanya així com informarà de la situació del bloqueig que pateix el poble cubà.

Finalment, Intersindical Valenciana al costat de l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí i a l’Associació d’Amistat amb Cuba Miguel Hernández d’Alacant volen expressar el seu reconeixement públic a les mostres de solidaritat internacional de Cuba amb l’enviament de les brigades mèdiques Henry *Reeve per a lluitar contra la Covid en 19 a desenes de països del món.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.