Intersindical Inclusiva
Diversitat funcional

Jornada d’inclusió i apoderament educatiu de col·lectius en risc d’exclusió cognitiva

Intersindical Inclusiva acull hui dijous 19 d’octubre una jornada sobre diversitat funcional i salut mental.
Participen diferents entitats del sector associatiu i dels serveis socials púbics del País Valencià.

24 / 10 / 2023 | Intersindical

Entre aquestes entitats es troben l’Associació Tola, el Projecte Empar, el Patronat Francisco Esteve, el centre José Alcani, la Fundació Juan Muñoz Bastide de dany cerebral o els Habitatges del IVASS.
Coordina la jornada l’Associació-EPL l’objectiu de la qual és empoderar a través de l’educació en valors o el pensament crític a les persones usuàries, familiars i persones de suport d’aquests centres.

Intersindical Valenciana a través de l’àrea d’Intersindical Inclusiva, en la seua aposta decidida per la inclusió i l’apoderament de les persones amb diversitat funcional i afectacions de la salut mental, continuarà estant al costat d’aquests projectes diferents, pioners i que reivindiquen en les persones les seues “capacitats” i no tant, les seues “deficiències”.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.