Intersindical Inclusiva

Reunió amb el equip de serveis socials de Compromis

Intersindical Valenciana s’ha reunit hui dijous 22 de febrer amb la diputada Nathalie Torres i el diputat Cesc Roig, responsables de polítiques socials de Compromís.

23 / 02 / 2024 | Intersindical

En la reunió ha participat la portaveu de la Intersindical Valenciana, Beatriu Cardona, la responsable de l’àrea d’Inclusiva Lola Navarro i Mar Cebrián representant del sindicat STAS-Iv, i el Coordinador de l’àrea d’Inclusiva Xema Sánchez.

La reunió s’ha desenvolupat en un to cordial i s’han tractat diferents aspectes relacionats amb la situació dels serveis socials en el context de la nova situació política i dels recents canvis en l’enfocament de les polítiques socials relacionats amb la modificació de la Llei de Serveis Socials Inclusius de l’any 2019 i del Decret de Tipologies(27/2023 de 7 de març) que poden suposar una sèrie perduda de qualitat, universalitat, gestió pública i inclusivitat per part de l’actual administració.
Des de l’equip de Compromís ens han oferit el seu suport per a col·laborar amb en tots aquells aspectes relacionats en les iniciatives legislatives concretes.
Hem proposat també la necessitat de crear un espai comú i col·laboratiu progressista que uneixca forces per a defensar el Sistema Públic de Serveis Socials.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.