STEPV signa un any més la pròrroga de l’Acord de Jubilació Parcial en el sector

16 / 12 / 2021 | Lola Navarro Navarro

Prorrogar per a l’any 2022

Un any més STEPV Ensenyament privat concertat signa l’Acord entre la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i les organitzacions sindicals i patronals més representatives en el sector de l’ensenyament privat concertat de la Comunitat Valenciana per al foment de la jubilació parcial del personal docent de l’ensenyament concertat inclòs en el sistema de pagament delegat en els seus mateixos termes.

L’Acord obliga a que les patronals hagen de contractar al rellevista de la borsa de centres en crisi del sector perquè se li aplique a la persona jubilada parcial, una reducció en la seua jornada laboral del 75%, i no del 50%.

Ajuntem la pròrroga de l’Acord de Jubilació Parcial entre l’Administració patronals i sindicats d’Ensenyament Privat Concertat:
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.