Intersindical Inclusiva
Diversitat funcional

Una jornada festiva que reconeix la diversitat i la inclusió

Intersindical Valenciana ha rebut aquest dijous dia 9 de juny a un grup de persones amb diversitat funcional intel·lectual en la seu del Sindicat.

09 / 06 / 2022 | Intersindical

L’associació EPL-Escola de Pensament Lliure ha decidit enguany realitzar el lliurament de diplomes del curs 2021-22 en la seu del nostre sindicat. Diplomes que reconeixen un títol simbòlic d’educació no formal anomenat “mestra socràtica” i “mestre socràtic”.

Les i els protagonistes d’aquesta experiència singular són persones adultes de tot el País Valencià que, des de l’any 2015, han posat en marxa un projecte educatiu d’educació d’adults amb diversitat que cada any acull un grup-classe d’unes trenta persones.

Enguany la madrina de cerimònies d’aquest lliurament de diplomes ha estat VICENT CASTILLO, responsable de la Federación “PLENA INCLUSIÓN” del País Valencià.

El president de l’Associació EPL, Juan Carlos Morcillo, ha signat els diplomes que s’han lliurat en aquesta cerimònia de graduació a la seu de la Intersindical Valenciana, on ha tingut un grata participació per part dels usuaris i familiars de les persones amb diversitat.
Intersindical Valenciana, a través de l’àrea d’Intersindical Inclusiva, en la seua aposta decidida per la inclusió i l’apoderament de les persones amb diversitat funcional, continuarà estant al costat d’aquests projectes diferents, pioners i que reivindiquen en les persones les “capacitats” i no tant, les seues “deficiències”.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.