Intersindical Valenciana convoca assemblea de persones pensionistes

01 / 03 / 2022 | Intersindical

El proper dijous 31 de març, a les 10:30 hores, a la seu de la Intersindical Valenciana (carrer Juan de Mena, 18, baixos, de València), tindrà lloc una assemblea per tractar sobre la situació de les pensions i del moviment de pensionistes, així com del Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades – Intersindical Valenciana.

En aquesta assemblea estan convocades a participar totes les persones afiliades a quasevol dels sindicats que hi formen part de la Intersindical Valenciana que siguen pensionistes o que tinguen interés en la temàtica de la reunió. Recordeu que, a hores d’ara, hi formen part de la Intersindical Valenciana els sindicats: Intersindical Salut, STEPV (ensenyament), STICS (Indústria, Comerç i Serveis), STM (Metall), OSUT (empreses privades de Castelló), STAS (empreses i administracions públiques), CAT (administració de l’estat), TUC (transport urbà) i SF (transport i empreses ferroviaries):

En la reunió es tractarà sobre l’aplicació del Reial decret 65/2022, de 25 de gener, sobre actualització de les pensions del sistema de la Seguretat Social, de les pensions de classes passives i d’altres prestacions socials públiques per a l’exercici 2022, la reforma de les pensions i els efectes que tenen sobre les nostres pensions.

També s’informarà de la nostra participació en el moviment de pensionistes i les actuacions que té previst aquest al llarg de les properes setmanes. Recordeu que donem suport actiu a la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions i que hem participat en totes les seu actuacions.

Finalment, es traslladarà a l’assemblea informació sobre el Sindicat de Pensionistes i Jubilats de la Intersindical Valenciana, que té com objectiu la defensa dels interessos de les persones pensionistes, jubilades o prejubilades, al que se li vol donar un nou impuls amb la constitució d’un nou equip de treball que coordine totes les seues actuacions al que totes i tots esteu convidades i convidats a formar-hi part.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.