Bones pràctiques mediambientals

3 de juny dia mundial de la bicicleta

L’Assemblea General de les Nacions Unides l’abril de 2018 va establir el Dia Mundial de la Bicicleta el dia 3 de juny. Té l’objectiu d’educar i fer avançar en l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, saludable i promotor de la inclusió social i de la pau.

Es Vedrà i Eivissa des de Formentera
Es Vedrà i Eivissa des de Formentera
03 / 06 / 2024 | Intersindical

Per celebrar aquest dia des d’Intersindical Medi ambient compartim recursos didàctics per fomentar la mobilitat sostenible als centres educatius. Per una mobilitat activa, segura, alegre i amb confiança. Per uns entorns escolars saludables lliures de cotxes, el seu soroll i els seus fums tòxics. Per uns accessos escolars segurs. Per fer camí decididament en aquest sentit ací us deixem aquests enllaços:
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.