Salut Laboral

Actualització del procediment d’actuació dels serveis de prevenció de riscos laborals front a l’exposició al SARS-CoV-2

Intersindical valenciana informa que s’ha actualitzat el procediment dels Serveis de Prevenció de Riscos Laborals (16 de juliol de 2021)

23 / 07 / 2021 | Intersindical

La tornada a la normalitat laboral no ha de suposar, en cap cas, la posada en risc de la vida de les persones ni el col·lapse o la saturació del sistema sanitari.

La tornada ha de garantir la salut als llocs de treball. D’aquesta manera, s’ha de promoure, des dels Serveis de Prevenció de Riscos Laborals, la revisió, formació i informació sobre els protocols i procediments de seguretat i les mesures de prevenció específiques i així, poder adaptar-ho al lloc de treball per tal de prevenir i reduir al màxim els contagis, esdevenint així, el lloc de treball un espai segur per a les persones.

D’aquesta manera i per a afavorir l’esmentat, us adjuntem a continuació, un breu resum sobre l’actualització el procediment d’actuació dels serveis de prevenció de riscos laborals front a l’exposició al SARS-CoV-2.

Si vols llegir el document complet, clica ací

Des de la Intersindical Valenciana, esperem que aquesta informació siga de la vostra utilitat i que la tornada al treball siga el més segura possible.

Salut!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.