Salut Laboral

Alerta, mascaretes no adequades

S’han detectat equips de protecció individual davant de la COVID-19, no segurs, concretament: màscares no conformes

30 / 11 / 2020 | Intersindical

Amb l’objectiu de prevenir a les persones treballadores i als empresaris de possibles perills en la utilització de mascaretes, amb data 27 de novembre de 2020, s’ha publicat per l’INVASSAT un document d’alerta:

Equips de protecció individual front COVID-19: màscares no conformes, dins de la seua sèrie d’alertes públiques. El document té per objecte proporcionar informació sobre aquelles mascaretes respecte de les quals s’han publicat alertes pels organismes competents relatives a la seua no adequació respecte a requisits essencials de salut i seguretat.


Cal recordar que dins de les funcions que la Llei 2/2004, de 28 de maig, de la Generalitat, de creació de l’INVASSAT, atribueix a aquest organisme, està la d’establir un sistema d’informació i consulta tècnica al servei d’empreses i de la ciutadania.


Amb aquest objectiu informatiu i de servei a la ciutadania, l’INVASSAT publica documents amb l’objecte de prevenir a les treballadores i empresaris de possibles perills, si bé resulta convenient aclarir que aquests s’emeten a títol merament informatiu i amb l’únic objectiu d’orientar en la informació que contenen, mancant per tant de cap caràcter vinculant.

Enllaç al document complet




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.