Salut Laboral

Concentració - Homenatge

La Intersindical Valenciana es concentrarà aquest dilluns, 29 d’abril, davant de l’Ajuntament d’Aldaia, per a homenatjar i recordar al company Agustín Segòvia Puerta, treballador d’aquest consistori que va morir víctima d’un accident laboral el passat mes de novembre.

25 / 04 / 2013 | Benjamí Renovell

Aquest mateix diumenge, dia 28 d’abril, és el Dia Mundical de la Seguretat i la Salut en el Treball. Aprofitant la proximitat de les dates, és necessari que totes i tots els treballadors fem una reflexió sobre l’important que és treballar en condicions segures.

Recordem el nostre company

És paradoxal que un company com Agustín haja trobat un destí fatal com aquest, perquè justament ell era un treballador conscient de la necessitat de la prevenció dels riscos laborals. Una persona que reclamava els mitjans necessaris per a desenrotllar la seua faena, però que no sempre els aconseguia. I eixa ha sigut la seua desgràcia i la de la seua família. Quelcom que no hauria d’ocórrer mai més.

Quedeu tot el món convidats a participar el dilluns, 29 d’abril, a les 18:00 hores, enfront de l’Ajuntament d’Aldaia, en la plaça de la Constitució, número 10. Ens concentrarem, llegirem un text i entregarem un document a l’Ajuntament reclamant que complisca amb les seues responsabilitats.



Comentaris
Encarna
26 / 04 / 2013 - 13:31

PER LA DIGNITAT DE LES PERSONES



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.