Moviment antinuclear

Intersindical presenta al·legacions a la construcció d’un ATI per la CN de Cofrents

No a la construcció d’un Magatzem Temporal Individual per a la central nuclear de Cofrentes.

23 / 04 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha presentat al·legacions a l’Estudi d’Impacte Ambiental per a la construcció d’un Magatzem Temporal Individual (ATI) per a la central nuclear (CN) de Cofrents (BOE número 49 de disabte 24 de febrer de 2018) davant la Delegació de Govern a València sol·licitant que la Declaració d’Impacte Ambiental de l’ATI de Cofrents siga negativa i es denegue el permís de construcció.

Aquesta acció s’inclou en la campanya de presentar una Moció en Les Corts Valencianes i en els Ajuntaments per a mostrar la seua oposició a la construcció d’un Magatzem Temporal Individual de residus radioactius en la localitat de Cofrents i defensar el tancament de la central nuclear abans del 2021.
La campanya Parem la Central de Cofrents i totes les centrals nuclears promoguda per la Plataforma Tanquem Cofrents, Moviment Ibèric Antinuclear i altres Plataformes antinuclears pretén no allargar la vida de les centrals nuclears envellides i que suposen un alt risc per a la salut de les persones, del medi ambient i del planeta en utilitzar una energia molt perillosa.

Les al·legacions es poden presentar com a organització i també a títol personal la data límit és el 25 d’abril. Accés al document en Word. Es pot presentar per correu certificat o personalment:

Director de l’Àrea d’Indústria i Energia de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana,
C/ Joaquim Ballester 39, planta 4a, 46009 València.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.