Ecologia i sostenibilitat

Intersindical valenciana anima a acudir a la 15a Festa Xúquer Viu

Durant l’acte es lliuraran els premis Aigua Clara i Tarquim Pudent

13 / 07 / 2021 | Intersindical

El proper 16 de juliol a les 20.00 hores al CEIP Ausiàs March d’Albalat de la Ribera, tindrà lloc la Festa Xúquer Viu i l’entrega de premis Aigua Clara i Tarquim Pudent, aquest últim a votació popular. El premi Aigua Clara serà per a Pedro Arrojo, creador de la Fundació Nova Cultura de l’Aigua, premi Goldman de Medi Ambient en 2003 i actualment, Relator Especial de les Nacions Unides per als Drets Humans a l’Aigua Potable i el Sanejament.

A més, actuarà Enric Casassús, el qual ha aconseguit recentment finançament a través de “Verkami” per al seu disc “25 anys de vacances” en el que recrea i ofereix una nova lectura de l’obra de l’autor i cantautor alcoià Ovidi Montllor.

Per reservar cal enviar un whatsapp al 674763721 o un correu a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) indicant el nom, telèfon i número de persones.

Cal recordar que, aquest any, no es realitzarà el tradicional sopar donada la situació sanitària que vivim. Així doncs, caldrà portar la mascareta i respectar la distància de seguretat, així com les mesures sanitàries recomanades.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.