Medi ambient

Intersindical Valenciana anima a acudir a la Jornada amb Helen Yaffe, professora de la Universitat de Glasgow i productora del documental “Tarea Vida de Cuba: combatiendo el cambio climático”

Una jornada organitzada per l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí i la Intersindical Valenciana permetrà conéixer les aportacions de Cuba en defensa del medi ambient, així com intercanviar experiències amb el moviment ecologista valencià

21 / 03 / 2023 | Intersindical

El dilluns 27 de març s’ha organitzat una jornada per a abordar la crisi climàtica i les aportacions de Cuba en defensa del medi ambient amb l’especialista i professora de la Universitat de Glasgow Helen Yaffe, qui ha visitat l’illa en nombroses ocasions i ha publicat diversos treballs sobre aquesta temàtica.

Es tracta d’una jornada que tindrà lloc en la seu d’Intersindical Valenciana (C/ Joan de Mena, 18 – València) i que començarà a les 18’00h amb la projecció del documental “Tarea Vida de Cuba: combatiendo el cambio climático”, dirigit per Daniesky Acosta, cubà resident a Escòcia.

A continuació seguirà amb una taula redona moderada per Ester Rincón, responsable de Medi Ambient de la Intersindical Valenciana, i per David Rodríguez, de
l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba “José Martí” i membre d’honor de la Fundació Nicolás Guillén de l’Havana, els qui donaran la paraula a representants del moviment ecologista valencià i a organitzacions que desenvolupen projectes de cooperació a Cuba en sectors com l’agroecologia, les energies renovables i el desenvolupament local.

Per part seua, la professora i activista Yaffe exposarà les aportacions de Cuba a través del Programa “Tarea Vida” per a conéixer com s’està utilitzant la ciència ambiental, les solucions naturals i la participació comunitària en el seu pla a llarg termini per a l’adaptació i mitigació del canvi climàtic.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament, realitzant la inscripció prèviament en el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1XvDRBhdu-ZU5t_LBwEHlWUtjgBPuvcoW8eVlStR_mg/edit

Les entitats organitzadores es reserven el dret d’admissió.

Més informació en: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) / @AsocJoseMarti /

Facebook: Asociacion Valenciana de Amistad con Cuba Jose Marti




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.