Salut Laboral

Intersindical Valenciana demana, amb caràcter extraordinari i urgent, la convocatòria d’una reunió de la Comissió Paritària de Seguretat i Salut en el Treball (COPASESA)

Els motius, l’entrada a la ‘nova normalitat’ i abordar la situació d’emergència pel coronavirus

19 / 06 / 2020 | Intersindical

El dijous passat, la Intersindical va reclamar una reunió de la COPASESA per a abordar la situació d’emergència en el treball pel coronavirus (SARS-CoV-2) que causa la Covid-19 i l’entrada a la “nova normalitat”.

Des de la Intersindical exigim:

- Rebre informació respecte a les mesures adoptades, la coordinació i les actuacions de totes les comissions sectorials de Seguretat i Salut en el Treball durant l’estat d’alarma, segons fases.

- Conéixer la proposta d’estructuració i organització del sistema de gestió preventiva de l’Administració de la Generalitat i els seus organismes autònoms davant l’arribada de la nova normalitat, ja que existeix una situació de risc biològic en el treball per la COVID-19 i possible rebrot, més altres riscos laborals.

- Conéixer els documents elaborats, posada en pràctica i avaluació dels plans i programes de prevenció de riscos en els distints departaments de la Generalitat.

- Informació de les propostes rebudes de les Comissions Sectorials de Seguretat i Salut en el Treball que es consideren necessàries en matèria de prevenció de riscos laborals i l’execució de les quals siga competència dels òrgans directius de l’Administració de la Generalitat i els seus organismes autònoms.

Per tot el que s’ha exposat, la Intersindical Valenciana espera que s’accepten les seues peticions i que s’adopten les mesures preventives precises, individuals i col·lectives, per a la prevenció de riscos laborals i la vigilància de la salut dels treballadors i les treballadores de l’Administració de la Generalitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.