Mobilitat, ecologia i sostenibilitat

INTERSINDICAL VALENCIANA diu NO al PAI Medina de Llíber

Intersindical valenciana es manifesta contra el PAI de Llíber junt amb més de 3.000 persones el passat 18 de febrer. Més de 70 entitats signen el manifest de “salvem la vall en defensa de la muntanya llarga”

Manifestació Llíber
Manifestació Llíber
20 / 02 / 2024 | Intersindical

Amb el lema “Sense aigua no hi ha vida, sense paisatge no hi ha identitat. No al PAI Medina” volem denunciar que aquest projecte, que preveu construir 488 habitatges, provocarà enormes conseqüències mediambientals, paisatgístiques i socioeconòmiques. Durant la manifestació hem cridat ben fort “Fem bategar la Vall, diem no al PAI Medina”, “Sense aigua no hi ha vida, sense paisatge no hi ha identitat”, “Amb set de seguir sent poble” o “Protegim el nostre patrimoni, la nostra herència”.

Sense aigua no hi ha vida, sense paisatge no hi ha identitat

Ens manifestem en contra de la construcció d’aquesta macro-urbanització en un dels paratges naturals més valuosos de la Marina Alta. El projecte està ple d’irregularitats, com ara l’ús d’una Declaració d’Impacte Ambiental d’inicis dels 2000 que ni tan sols complia amb la normativa d’eixe moment, o la inexistent concessió hídrica per a fer front a un futur increment del 120% de la població. A més a més, de la pèrdua de la biodiversitat, l’alteració dels cicles hídrics i la pèrdua del patrimoni cultural, la Vall del Pop patirà un increment de la contaminació i del risc d’incendis, així com la manca de serveis sanitaris i dels serveis de depuració d’aigües i de reciclatge de residus urbans per a eixe increment desorbitat de població estacional.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.