Mobilitat, ecologia i sostenibilitat

Intersindical Valenciana dona suport a la Caravana contra la MAT que tindrà lloc el dissabte 8 de gener a les comarques de Castelló

La caravana manifesta la resposta popular contra les intencions de Red Eléctrica Española d’iniciar les obres de la xarxa de Molt Alta Tensió (MAT) que afecta a les diferents comarques de Castelló

21 / 12 / 2021 | Intersindical

El veïnat de Borriol, reunit en assemblea, ha decidit impulsar una resposta popular a la intenció manifesta de Red Eléctrica Española d’iniciar les obres de la xarxa de Molt Alta Tensió (MAT) ignorant les veus en contra de veïnes, veïns i institucions. Amb eixe objectiu, es realitzarà una caravana de vehicles que, des d’Atzeneta del Maestrat, travessarà diverses localitats fins arribar a Castelló de la Plana, on es preveu també sumar a la protesta una concentració a peu.

El trajecte s’iniciarà a les 16:00 hores des d’Atzeneta del Maestrat (avinguda de Castelló) i travessarà la Barona, Vilafamés, Sant Joan de Moró i Borriol, fins arribar, cap a les 18:00 hores, a la plaça de Maria Agustina (Castelló de la Plana).

Qualsevol persona pot sumar-se a la caravana amb el seu cotxe particular, bé des de l’inici, bé als pobles per on passarà. A més, es convida també a aquelles persones que no puguen participar de la caravana a acudir a la plaça de Maria Agustina a l’hora indicada.

L’objectiu és escenificar, una vegada més, el rebuig total d’una ampla majoria social a l’execució d’un macroprojecte innecessari i extraordinàriament perjudicial per als territoris i per les persones que els habiten. És pretén fer visible aquest rebuig i que les institucions públiques escolten l’opinió ciutadana i es sumen amb fets al crit unànime contra la MAT.

Intersindical Valenciana dona suport a aquesta reivindicació i anima a la població i a totes les organitzacions i col·lectius a sumar-s’hi.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.