Intersindical Valenciana es reuneix amb ATEAVA

L’associació Ateava informa sobre la problemàtica que pateixen les persones afectades per la vacunació contra la covid-19 en tots els àmbits

09 / 06 / 2022 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb ATEAVA (Associació de treballadores i treballadors essencials afectades per la vacuna Astra Zéneca). En la reunió, ens van informar sobre els objectius de l’associació i se’ns va traslladar la problemàtica que pateixen les persones afectades: les seqüeles provocades per la vacunació, tant a nivell cognitiu, físic, emocional i també les conseqüències per a la vida laboral de les persones afectades.

Des d’Intersindical Valenciana (i a nivell estatal des de la Confederació Intersindical) mostrem tot el nostre suport a les diferents accions que s’acorden encaminades cap a la consecució dels objectius, així com donar visibilitat a l’associació de manera que es puguen recollir els casos existents i generar la consciència social necessària respecte a aquesta problemàtica.

D’altra banda, instem a l’Administració a reconéixer-ho com a malaltia professional i a realitzar les adaptacions de treball necessàries perquè les persones afectades puguen continuar desenvolupant el seu treball, en la mesura de les seues possibilitats.

Finalment, la Intersindical Valenciana donarà suport a totes les accions conjuntes que ens ajuden a avançar en aquest sentit.

Volem comunicar tot el nostre suport a les persones afectades per les vacunes contra la COVID-19, així com a aquelles afectades per la covid persistent.

L’estudi de les causes és una oportunitat perquè s’avance en la investigació en benefici de tota la població.

Llig el manifest complet ací

Troba informació de l’associació ATEAVA ací




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.