Intersindical Valenciana exigeix que es realitze una investigació exhaustiva i es depuren responsabilitats en l’accident laboral mortal a l’empresa PACADAR de Bunyol

Imatge de la planta de PACADAR
Imatge de la planta de PACADAR
11 / 05 / 2023 | Intersindical

Per desgràcia, aquest no és un cas aïllat. La sinistralitat laboral a l’estat espanyol va augmentar el 2022 un 10,9% en jornada laboral i un 6,5% in itinere, superant la mitjana europea en sinistralitat laboral. A més, aquest augment de sinistralitat laboral, sobretot la mortal és molt preocupant. Només cal veure les dades del País Valencià: des de gener del 2022 fins a març del 2023 s’han produït un total de 62 accidents greus i 12 mortals.

La manca de mesures en la majoria de casos, així com la manca d’inversions i de formació, fa que cada dia els treballadors i les treballadores posen en risc la seua vida pel fet d’anar a treballar. I no és una casualitat que els accidents més greus s’estiguen produint en els sistemes productius on a la plantilla se l’exigeix un rendiment més gran sense avaluar les conseqüències que això suposa per a la salut i seguretat laboral.

Des d’Intersindical Valenciana, mostrem el nostre condol més gran a la família del treballador que s’ha deixat la vida mentre se l’estava guanyant. Una cosa que no hauria de passar mai.
El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.