Mobilitat, ecologia i sostenibilitat

Intersindical Valenciana participa, a Madrid, en la II Trobada en defensa d’un tren que vertebre el territori i refrede el planeta

Es tracta de la II Trobada de Tren i Clima organitzada per la Coordinadora Estatal per un tren públic, social i sostenible i Aliança pel Clima i es desenvoluparà els dies 16, 17 i 18 de juny

14 / 06 / 2023 | Intersindical

El proper divendres 16 de juny s’iniciarà la II Trobada del Tren i Clima, organitzada per la Coordinadora estatal per un tren públic, social i sostenible i Aliança pel clima. Aquesta es desenvoluparà a l’Ateneu La Maliciosa de Madrid, amb l’objectiu de dissenyar estratègies conjuntes d’actuació encaminades a la posada en marxa de polítiques de mobilitat sostenible, en l’escenari de les eleccions generals del 23 de juliol i la presidència d’Espanya a la Unió Europea.

La Trobada s’iniciarà divendres dia 16 amb un plenari en el qual es presentaran diverses organitzacions i plataformes territorials implicades en la lluita. Seguidament, tindrà lloc una taula redona, moderada per la portaveu d’Intersindical Valenciana, Beatriu Cardona i Prats, en la qual es reflexionarà sobre la política de transport per al nou govern resultant de les eleccions del 23 de juliol.

Dissabte dia 17 es continuarà amb un taller sobre la política de grans infraestructures a l’estat espanyol en el qual s’abordaran els impactes socials, econòmics i ambientals de la construcció de grans infraestructures i les mesures per a mitigar-les. Seguidament, es generaran grups de treball en els quals es planificaran accions de mobilització social i incidència política.

Finalment i per a concloure, el diumenge dia 18 se celebrarà una concentració a l’estació Atocha de Madrid sota el lema “Per un tren que vertebre el territori i refrede el planeta”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.