Salut Laboral

Jornada de Salut Laboral: “El teletreball i els seus riscos laborals”

Intersindical Valenciana col·labora en aquesta sessió organitzada pel STECyL-i que se celebrarà, en línia, el 24 de febrer a les 17.00 hores.

19 / 02 / 2021 | Intersindical

Programa:

17.00-17.45. Antonio León García Izquierdo, catedràtic de la càtedra de prevenció de la Universitat d’Oviedo: Normativa actual a Espanya i riscos associats a aquesta modalitat de treball.

17.45-17.55. Preguntes.

17.55-18.15. Manuela Latorre. Coordinadora de Salut Laboral i Medi Ambient de Intersindial Valenciana.

18.20-18-40. José Ramón Merino. Coordinador d’Acció Sindical en Stes-i i REP. de STEC: El teletreball en el sector docent.

Es podrà seguir a través de youtube en el següent enllaç:

https://youtu.be/29YufcrOZhE

Organitza: STECyL-i

Col·laboren: Confederació Intersindical, Institut Asturià de Prevenció de Riscos Laborals, Intersindical Valenciana, STES-Intersindical.


Cartell de la jornada
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.