Ecologia i sostenibilitat

L’Observatori Ciutadà de l’Aigua compleix un any sense arribar a funcionar

La Intersindical Valenciana, junt amb dotze col·lectius més, reclamen a la consellera Mollà que aborde “amb caràcter d’urgència” la dotació de mitjans de l’organisme amb un pla de treball i un calendari per afrontar els objectius de la seua creació.

Diversos col·lectius de Xarxa Valenciana de l'Aigua amb Elena Cebrián i Julià Álvaro en 2017.
Diversos col·lectius de Xarxa Valenciana de l'Aigua amb Elena Cebrián i Julià Álvaro en 2017.
29 / 11 / 2019 | Intersindical

Diagnosticar de forma participativa l’estat de la gestió de l’aigua, impulsar una transparència continuada amb tota la informació a disposició dels ciutadans i obrir una línia de treball innovadora en el marc d’una estratègia integral de la política de l’aigua a la Generalitat Valenciana. Amb aquests objectius va nàixer ara fa un any l’Observatori Ciutadà de l’Aigua.La Xarxa Valenciana Per l’Aigua Pública demana ara a Mollà, «amb caràcter d’urgència, que s’aborde el funcionament d’aquest important organisme, amb la dotació de mitjans econòmics, humans i materials necessaris per al seu funcionament». «Igualment s’hauria d’establir un pla de Treball i un calendari per poder fer front als objectius de la seua constitució», comenta. Francesc La Roca, de Fundació Nova Cultura de l’Aigua, recordava que l’aigua urbana «forma part dels drets fonamentals però hi ha problemes amb la seva gestió o el dret a la transparència a més d’altres problemes com xarxes envellides».

Adjunta notícia publicada:
https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2019/11/27/observatorio-ciudadano-agua-cumple-ano/1949385.html
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.