Medi ambient

Nova signatura i recollida d’al·legacions de Salvem la Brihuela

Intersindical Valenciana dona suport a la nova recollida d’al·legacions i signatures de Salvem la Brihuela.

26 / 07 / 2021 | Intersindical

Intersindical Valenciana forma part de l’Agrupació d’Associacions Salvem Brihuela, que té com a objectiu exigir la paralització de la instal·lació d’una macroplanta fotovoltaica als peus de la serra de Xiva de 394,80 hectàrees. A açò s’uneix un segon projecte agregat a l’inicial d’altres 348 hectàrees, de manera que entre tots dos sumaran una superfície d’afecció d’uns set milions i mig de metres quadrats, l’equivalent a més de mil camps de futbol.
El projecte de la segona fase es troba en exposició pública i, fins al dia 30 de juliol estem a temps de presentar al·legacions. És per això que s’estan presentant dos documents ben fonamentats perquè es desestimen els dos projectes.
Així doncs, des d’aquest dissabte fins al dijous de la propera setmana es disposarà d’unes taules a diversos llocs de la població per tal de recollir signatures contra aquesta barbàrie.



Comentaris
Pilar Sifre Sanz
26 / 07 / 2021 - 15:33

No estic d’acord amb el projecte



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.