Salut Laboral

Trasllat a la ciutat administrativa 9 d’octubre

Aquest mes de febrer es va iniciar l’ocupació progressiva de la ciutat administrativa 9 d’octubre, que durant mesos s’anirà completant i albergarà un important nombre de serveis centrals de l’administració autonòmica.

26 / 02 / 2013 | Benjamí Renovell

La Intersindical Valenciana ha fet insistència des de l’inici del projecte en la importància de contemplar en la seua globalitat les necessitats de prevenció de riscos laborals que un procés d’aquesta grandària requerix. Pretenem evitar el desastrós fracàs que va suposar el trasllat al complex Ciutat Ros Casares en 2011, tan precipitat i opac que no reunia els requisits necessaris de seguretat i va haver de desfer-se després de la denúncia a la Inspecció de Treball.

Intersindical Valenciana vigila el trasllat

Actuant coordinadament amb la resta de sindicats de l’administració autonòmica s’ha reclamat un canal de comunicació continu i obert per a poder donar i rebre informació abans, durant i després del trasllat de cada un dels serveis. Com resultat, s’està podent realitzar des de la junta de personal dels serveis centrals de l’administració autonòmica valenciana, assemblees informatives a les treballadores i treballadors de cada servei, prèvies a cada trasllat. L’administració ha realitzat la guia d’acollida que en el seu moment es va sol•licitar. I des dels diferents comités de seguretat i salut de les conselleries implicades es realitzen seguiments.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.