Exposició-denúncia de la massacre actual de Gaza a través de les imatges quotidianes dels seus habitants

El dijous 14 de març des d’Intersindical Solidària i Intersindical Cultura et convidem a la inauguració de l’exposició de pintura de l’artista Helena Delmar.

16 / 02 / 2024 | Intersindical

L’exposició, sota el títol “Sobre la corda, gasela de l’impossible: imatges de Gaza”, pretén realitzar una denúncia de la massacre actual de Gaza a través de les imatges quotidianes dels seus habitants. En aquesta marea d’imatges de destrucció, trobem a persones palestines rescatant animals entre els enderrocs, viatjant en una marxa sense treva, carregant amb els seus gats en braços, i fins i tot al nen més petit mostrant el genuí impuls de cuidar a un animal encara més vulnerable que ell mateix.

El col·lectiu BDS València dona suport a esta exposició.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.