Intersindical Solidària signa un acord de col·laboració amb Perifèries

Intersindical Solidària, l’associació sense ànim de lucre de la Intersindical Valenciana, ha signat un acord de col·laboració amb l’associació de solidaritat internacional Perifèries. En la signatura ha participat el President d’Intersindical Solidària, Vicent Maurí.

24 / 03 / 2023 | Intersindical

Totes dues entitats, compromeses amb una visió crítica i transformadora, compartint valors comuns en l’àmbit territorial, uneixen les seues forces per a articular aquesta col·laboració.

Un d’aquests interessos comuns és la participació en el programa CIUTADANIA CRÍTICA, SOCIETATS JUSTES contribuint a la presa de consciència i a l’empoderament de la ciutadania valenciana enfront de les agressions en el seu territori i a Mesoamèrica per a avançar en una transició energètica sostenible i socialment justa.

Aquest programa es presentarà a la convocatòria de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per a l’any 2023, de subvencions a organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD).

Algunes de les accions que desenvoluparà aquest programa són d’una banda la Trobada de plataformes de defensa dels béns naturals comuns i la protecció del territori de País Valencià, d’altra la implementació d’espais de reflexió entorn d’aquests béns comuns del territori i també la formació en legislació per a la defensa d’aquests béns naturals.

Intersindical Solidària, doncs, en la seua línia de compromís i transformació social, continuarà participant en aquestes aliances necessàries entre entitats, els principis rectors de les quals són la solidaritat i la justícia territorial i internacional.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.