Intersindical Solidària signa un Acord Marc de col·laboració amb l’Associació Nacional de Dones Colombianes (ASONAM-C)

11 / 06 / 2022 | Intersindical

Les dues entitats han subscrit un Acord Marc de col·laboració en considerar que compateixen aspiracions, objectius i interessos i que es convenient establir aquest acord a llarg termini, que done estabilitat i cobertura a la seua relació i a la coordinació d’actuacions, d’acord amb les prioritats de cadascuna de les entitats. L’Associació Nacional de Dones Colombianes (ASONAM-C) treballa en la defensa col·lectiva dels drets de les dones i dels drets humans, brindar representació legal i posar en marxa processos de formació política feminista i classista a Colòmbia.

L’Acord Marc permetrà sumar esforços en l’àmbit de la cooperació internacionals per al desenvolupament, la mobilitat social, l’educació per al desenvolupament i la sensibilització que es concretarà en:

1. Promoure programes, projectes i accions conjuntes de cooperació internacional per al desenvolupament a Colòmbia, a través de convenis de col·laboració, prestació de serveis o qualsevol altra forma d’aliança, d’acord amb les finalitats i els objectius que comparteixen. Per això, cada organització aportarà els seus coneixements tècnics específics.

2. Desenvolupar accions de mobilització social i educació per al desenvolupament amb col·lectius aliats, intermediaris i multiplicadors considerats clau per a l’èxit de la intervenció, tant a Colòmbia com al País Valencià.

3. Fomentar l’intercanvi d’informació i experiències sobre tots aquells temes i activitats dinterès mutu.

4. Afavorir qualsevol altre espai o procés que responga a l’interès mutu i siga considerat convenient per part i per a les parts.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.