Marxes 22-M

Les columnes de les Marxes de la Dignitat avancen cap a València

12 / 11 / 2014 | Intersindical

Hui, 12 de novembre, ha iniciat el seu camí la tercera columna de la Marxa de la Dignitat al País Valencià. Aquesta ha eixit de Bunyol, ha passat per Xiva i ha acabat l’etapa a Xest. Una quinzena de persones ha fet el trajecte caminant per revindicar: Pa, Treball, Sostre, Dignitat, No a la Corrupció. Demà, dijous 13 de novembre, farà la segona etapa entre Xest, d’on eixirà a les 10 hores, per arribar a Quart de Poblet al voltant de les 17 hores.

Les altres dues columnes de la Marxa de la Dignitat al País Valencià continuen fent etapes. La columna de les Comarques del Sud ha fet una etapa entre Xàtiva i Alzira. Demà, dijous anirà des d’Alzira a Silla. La columna de Castelló ha anat des la Vall d’Uixó fins Almenara i demà anirà des d’aquesta població fins Sagunt.

Totes les columnes confluiran dissabte 15 de novembre al voltant de les 12 hores a la Plaça de Patraix de València, on es farà una assemblea, es dinarà i des d’on eixirà una manifestació, a les 17 hores, per acabar en la Plaça de la Mare de Déu.

Les reivindicacions de les Marxes de la Dignitat es concreten en: no al pagament del deute, treball o renda bàsica, vivenda digna per totes i tots, no als govens de la troica, no a la corrupció, no al TTIP… A més, des del moviment 22M s’aposta per un canvi de polítiques i de règim per un altre al servei de la majoria de la població que està patint els efectes de les polítiques antisocials dels governs espanyol i valencià.

Finalment, des de les Marxes de la Dignitat es fa una crida a la ciutadania per sumar-se a les columnes i a les accions convocades per al proper dissabte 15N.



Comentaris
ISABEL MARTINEZ GREGORI
13 / 11 / 2014 - 17:39

des de Gandia o la Safor no ix cap columna?


Amadeu Sanz
14 / 11 / 2014 - 11:56

Isabel, des de Gandia o la Safor no hi ha cap columna. Pots sumar-te a la marxa del Sud, o directament demà a Patraix, ja a València.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.