Notícies de la Intersindical Valenciana


Drets laborals
Intersindical insta a Govern i sindicats a derogar les reformes laborals

divendres 14 desembre 2018 21:34 h | Comenta la noticia

El sindicat tem que el pre-acord per la derogació parcial de les reformes laborals de 2010 i 2012 siga una simple operació d’imatge i insta a derogar les reformes laborals sense pal·liatius.


Pensades
“Gilets Jaunes”, del malestar social a la crisi de la V República

divendres 14 desembre 2018 13:50 h

Estampes inusuals més properes a les de l’insurreccional maig del 68, del que es complia ara el seu 50 aniversari, han marcat durant diverses setmanes els escenaris més simbòlics de la ciutat de París, especialment en els centres del poder polític i els barris adjacents més luxosos. Un article de Miguel Angel Ferrís, membre del STEPV-Iv i professor en el Col·legi Espanyol de París.


Sindicalisme
La reforma de la Llei de Participació es retarda

divendres 14 desembre 2018 12:20 h

CSIF, USOCV, SI i Intersindical Valenciana consideren insuficient la fórmula pactada, ja que no garanteix el pluralisme sindical en la Llei de Participació Institucional. Lamenten que Podem s’haja tirat arrere en retirar la seua esmena perpetuant un model de participació institucional ostentat per tan sol dos sindicats.


Drets laborals
Intersindical demanda a Deliveroo per l’acomiadament d’un treballador

divendres 14 desembre 2018 09:48 h

Manuel Cabo, l’afectat, diu que l’empresa va prescindir dels seus serveis per incomplir una clàusula del contracte que assegura que ell no va signar.


Pensions
15 de desembre, jornada de mobilització en defensa de les pensions públiques

dimarts 11 desembre 2018 16:52 h

Intersindical Valenciana dóna suport la jornada de mobilització convocada per al dia 15 de desembre per la Coordinadora Estatal en defensa del sistema públic de pensions.


Llibertats públiques
En la mort de Fernando Lumbreras

divendres 07 desembre 2018 13:35 h

Intersindical Valenciana vol manifestar el seu condol a familiars, amistats, LAMBDA València i a tot el col·lectiu LGTBI per la sobtada pèrdua de Fernando Lumbreras, víctima d’una mort violenta que demanem que s’investigue a fons de manera immediata i prioritària.


Llengua
4 de desembre. Dia dels drets lingüístics: per una veritable igualtat lingüística

dilluns 03 desembre 2018 17:21 h

En el dia dels Drets Lingüístics des de la Intersindical Valenciana res reclamen mesures per assolir la igualtat lingüística per a tots els valencians i valencianes. El Sindicat, que valora positivament algunes de les mesures aporvades per la Generalitat Valenciana com el decret d’usos administratius i institucionals de les llengües oficials, la creació d’una Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat i del Consell Social de les Llengües, considera que cal anar més enllà en la política lingüística.


Drets laborals
Després de 10 anys s’aconsegueix un nou conveni per al personal de la Institució Firal d’Alacant

divendres 30 novembre 2018 11:56 h

Signatura d’un nou conveni per al personal de la Institució Firal Alacant


Moviments socials
L’espai ‘Caminant’ convoca noves mobilitzacions pel 23 de febrer i el 6 abril

divendres 30 novembre 2018 10:12 h

L’espai ‘Caminant cap al 24 i 27 d’octubre’, que va impulsar mobilitzacions el passat mes d’octubre a nivell estatal, entre elles una manifestació a Madrid secundada per més de 35.000 persones, ha decidit donar continuïtat a la iniciativa sota el nom ‘Caminant ‘i ja té noves dates al seu calendari d’accions: 23 de febrer i 6 d’abril.


Mesa general de la Funció Pública
Intersindical Valenciana no dóna suport a l’esborrany de la nova Llei de la Funció Pública

dijous 29 novembre 2018 21:37 h | 2

El sindicat planteja serioses objeccions a la discrecionalitat de l’Administració en la selecció i provisió de determinats llocs de treball, a l’elecció de l’oposició com a sistema preferent de selecció i al tractament de la capacitació lingüística dels empleats i empleades públics de la Generalitat.