Notícies

Biblioteca Pepa Salavert

Intersindical Cultura va estar present en l’homenatge a la bibliotecària de l’Hospital La Fe

Foto: Vicent Mateo
Foto: Vicent Mateo
24 / 04 / 2013 | Dolors Jimeno

El dia 23 d’abril, dia de la festa del llibre, la direcció de l’Hospital La Fe de València va descobrir una placa a la porta de la biblioteca del centre en homenatge a Pepa Salavert.

La bibliotecària ha rebut diversos premis al llarg de la seua carrera. Ahir en va rebre el millor que es pot atorgar a una persona que ha dedicat la seua vida a la promoció de la lectura: donar nom a la biblioteca on ha treballlat 40 anys. Va ser un acte entranyable amb una nombrosa assistència de públic. El síndic de Compromís Enric Morera (acompanyat per la regidora de Paterna Loles Ripoll i la responsable de Cultura de la coalició Maria Josep Ortega),  les nostres companyes d’Intersindical Salut, Empar Carpi, personal mèdic, d’infermeria, administratiu, la bibliotecària Teresa Llavata, la professora de la Universitat de València Adela Costa, l’escriptora Maluy Benet, els jurats dels premis Vivències en l’Hospital La Fe, concurs literari creat fa 7 anys per Pepa Salavert, amigues i amics. A més, va rebre correus electrònics de felicitacions i suport de molta gent del món de la cultura que no hi va poder acudir com per exemple l’escriptora Isabel Barceló, l’escriptor Carles Cano, la cap de publicacions de la Filmoteca Valenciana, Nieves López-Menchero…




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.