Notícies

Acte homenatge a VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

Intersindical Valenciana ha celebrat hui dia 6 de març l’acte homenatge a VICENT ANDRÉS ESTELLÉS amb motiu del cent aniversari del seu naixement.

07 / 03 / 2024 | Intersindical

Hem realitzat un acte molt dinàmic on han intervengut expertes i experts en la seua obra com Conxa García, professora de Valencià de l’IES Lluís Vives, Juli Capilla, escriptor i editor, Pepa Úbeda, poetessa i artista, Vicent Xavier Contrí, crític musical. Ha participat també el net del poeta, Vicent Anyo.
Ha moderat la taula Marc Candela, responsable d’Acció Sindical de l’STEPV. Ha inaugurat l’acte Beatriu Cardona, Portaveu d’Intersindical Valenciana.
Un grup de joves ha recitat els seus poemes i un cantautor com Pau Alabajos ens ha cantat algunes de les seues cançons basades en els versos del poeta del poble, una de les figures més importants de la nostra llengua i cultura.


https://youtu.be/eFuHJQ6zA9M?si=0v-P0P-v87OB0bCN
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.