Exposicions

Àfrica negra, de Carmen Tamarit

Nova donació a la Pinacoteca de la Intersindical

Un moment de l'acte de la donació. Foto: Miquel Calatayud.
Un moment de l'acte de la donació. Foto: Miquel Calatayud.
05 / 02 / 2015 | Dolors Jimeno

L’artista Carmen Tamarit ha fet donació de la seua obra Àfrica negra a la Intersindical Valenciana. La vam rebre el dimarts dia 3 de febrer de 2015, una estona abans de la presentació del calendari de les dones.
Intersindical Cultura, en nom de tota la Intersindical Valenciana, agraeix públicament la generositat de l’artista que ens portà fa uns anys Mira-les i que va participar també en la col·lectiva Amb ulls de dona.
Podeu punxar en aquest mateix web la pestanya “Exposicions” i trobareu més informació sobre l’artista solidària.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.