Notícies

Antonio Medina exposa al Palau Pineda

Aquest aquarel·lista valencià va ser qui inicià les exposicions de la Intersindical Valenciana.

Invitació a la presentació del dia 7 de juny
Invitació a la presentació del dia 7 de juny
19 / 05 / 2012 | Dolors Jimeno

La inauguració al Palau Pineda serà el día 7 de juny a les 19 h. L’exposició es podrà visitar fins el 22 del mateix mes, de 9 a 17 h, excepte els dijous, en què s’amplia l’horari fins les 20.30 h.

Antonio Medina presenta el dia 7 de juny la seua exposició  València al vestíbul del Palau Pineda, plaça del Carme, 4, de València. Potser algunes i alguns de vosaltres recordeu que l’any 2006 la Intersindical Valenciana acollí la mostra d’aquarel·les Dues terres, dos paisatges del mateix autor. D’aquella primera exposició podeu trobar referència a l’entrada corresponent en aquesta mateixa web de Cultura.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.