Notícies

Avui s’inaugura la 50 Fira del Llibre de València

Imatge de la Fira 2015
Imatge de la Fira 2015
22 / 04 / 2015 | Dolors Jimeno

A la pàgina web oficial de la Fira trobareu tota la informació necessària per elegir lectura, assistir a presentacions, participar en actes, etc.
Tot i així cal destacar alguna activitat relacionada amb les amistats d’Intersindical Cultura. Per exemple, aquesta a què ens conviden Rosa i Manola Roig:

El 23 d’abril celebrem el Dia del Llibre en la Fira del Llibre de València, presentant l’últim treball que vam fer amb Pilar Sànchez i David Martí, un treball per a adaptar les nostres rondalles a les aules d’infantil.
Presentació del Quaderns d’animació lectora a partir del llibre “Animals de séquia”, de Rosa i Manola Roig.
Es mostrarà la metodologia emprada per a treballar l’animació lectora del llibre recolzada amb un material complementari com són els quaderns.

ANIMALS DE SÉQUIA

Rosa Roig
L’Home del Sac, ma iaia la Blanca, el Guardià de les Séquies, una Ungla Negra, un Iolflic o un Dosidós es mouen en la narració a través dels 96 quilòmetres quadrats del terme de Sueca. Un text per a ser dit, fet per recuperar el plaer de contar històries. Un text que és memòria i tradició oral, capacitat per escoltar i respecte cap als misteris de la terra de l’arròs.
.

També hi ha editorials que estan molt pendents de nosaltres i ens envien informació sovint. Ací, Bromera:

Un any més, arriba la Fira del Llibre de València, una oportunitat única per a gaudir del millor de la nostra literatura. Autors, il·lustradors, llibreters, editorials i lectors comparteixen durant dues setmanes un escenari privilegiat per a parlar de llibres.

En aquesta 50a edició, a Bromera hem preparat un grapat d’activitats, per a grans i menuts, que pots consultar ací. Els nostres autors estaran també signant llibres a les nostres casetes (16 i 17). Consulta els horaris ací.

T’esperem!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.