Cercle de pensament crític

Cercles de diàlegs i reflexió crítica

Intersindical Cultura i el Centre de FpN-CV s’han reunit aquest dissabte 12 de febrer a la seu de Juan de Mena, 18,  per a continuar col·laborant en els “cercles de diàleg” sobre diferents temàtiques filosòfiques, socials, polítiques i educatives que ens afecten com a educadores en un món complex i necessitat d’un pensament crític, creatiu i acurat.

14 / 02 / 2022 | Intersindical

En aquest cas, han presentat la sessió l’escriptor Nestor Belda i la professora d’Infantil Silvina Martínez que han proposat una anàlisi de l’obra de l’escriptor Raymond Carver, “La Catedral”.

A partir del text s’han treballat temes socials com la inclusió en les escoles, qüestions psicològiques com la por als altres, a les diferències o els prejudicis que tenim respecte a les persones no normatives.

En la sessió hem utilitzat la “metodologia Lipman” inspirada en el professor Lipman per al treball grupal i la idea de “cercles de cultura” inspirada en Paulo Freire del qual l’any passat vam celebrar el 100 aniversari.

Des d’Intersindical Cultura volem donar suport a projectes i entitats que promoguen el diàleg, els valors humans i el poder transformador de l’educació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.