Notícies

CURS bàsic FOTOGRAFIA + Photoshop

Cartell del curs
Cartell del curs
31 / 03 / 2015 | Dolors Jimeno

L’artista i amic David Mascarell ens ofereix aquesta informació: l CURS bàsic de FOTOGRAFIA + PHOTOSHOP que començarà  el dia 15 d’abril, dimecres i acabarà  el 17 de juny.

L’horari será de 17:00 a 20:00 hores, tots els dimecres.

Serà un curs molt dinàmic amb el que podreu aprendre a treballar amb la vostra càmera en modo MANUAL per tal de conèixer tots els detalls del funcionament del vostre aparell, velocitat d’obturació, diafragma i ISO, etc.

Objectiu és saber captar bones fotografies i tindre el control de la imatge, També aprendreu a retocar les fotos que no hajen eixit perfectes amb un breu curs de Photoshop.

Realitzarem eixides a interessants escenaris fotogràfics per tal d’aprendre a captar les millors imatges en diferents situacions de lluminositat, incloent la fotografia nocturna.

El preu total del curs és de 90 EUROS i la durada del mateix és de quasi 3 mesos, tots els dimecres.

Els i les interessades haureu de realizar la vostra pre-inscripció al curs en la major brevetat possible fent click a l’enllaç inferior ja que les places són limitades a 12 alumnes.


https://docs.google.com/forms/d/1aY0PlVaCzTxMbvFS_IE0ghaQoO0e1DpZ8uKnQu0Em1o/viewform
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.