Notícies

FAURART

Cartell del festival
Cartell del festival
22 / 09 / 2014 | Dolors Jimeno

Un festival artístic que se celebrarà a Faura aquest proper cap de setmana i que ha sigut possible gràcies al micromecenatge.

Teniu, per a anar fent goleta, un vídeo promocional, una publicació a facebook i un article de diari.

I un text explicatiu:

Faurart és una fira de teatre al carrer en Faura, al Camp de Morvedre (un dels pobles que formen part de Les Valls). Busca el finançament col•lectiu per a la remuneració dels artistas que hi participaran. Totes les companyies que están programades s’han oferit a actuar-hi gratuïtament.

“Quantes vegades pots fer el mateix favor?”

Faura necessita un espai viu de creació i reflexió artística. No calen grans escenaris per a dur a terme aquesta iniciativa. El projecte sorgeix d’una persona, José Bellver, veí de Faura, per la necessitat de trobar activitats alternatives als l’espais públics, de recuperar la nostra vida creativa al carrer i redefinir el nostre lloc de trobada amb el veïnat.

Es cel•lebrarà el cap de semana del 27 i 28 de setembre de 2014. Hi ha programades 12 actuacions de diferents companyies de diverses disciplines de les arts escèniques (dansa, teatre, clown, titelles, concerts, declamació poètica…)

El projecte s’ha llançat en una plataforma de finançament col•lectiu a http://www.goteo.org/project/faurart per a remunerar a les companyies que hi actuaran, donat que, per definició, Faurart té voluntat de continuitat amb periodicitat anual. És necessari que la gent que hi participa puga guanayar-se’n la vida.

El concert
Cançons per Faurart ha sigut ideat per Enric Casassús, amb la connivència de Julio Galcerà, com a forma de col•laboració am la fira de Teatre. Tindrà lloc el proper diumenge 7 de setembre a les 19.30h en el Cafè Q-Art, a Guillem de Castro, 80.


Assistir al concert és una de les maneres de col•laborar amb la fira de Faura. Una altra es l’aportació directa en la plataforma de crowdfunding goteo.org accedint per aquest link: http://www.goteo.org/project/faurart/home
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.