Exposicions

Flors i més flors

Ahir inauguràrem l’exposició de Mercedes Llanos a la nostra seu

Un moment de la presentació. Foto d'Helena Malonda
Un moment de la presentació. Foto d'Helena Malonda
11 / 02 / 2016 | Dolors Jimeno

En un acte molt ben organitzat per la mateixa artista, tot respectant els costums d’Intersindical Cultura,  Marc Candela, responsable d’ensenyament, va donar la benvinguda al públic en nom de la Intersindical Valenciana. Marc es va dirigir a totes les persones dient-los que la nostra seu és “casa vostra” i explicant-los les tasques dels diferents sindicats que conformen la Intersindical. A continuació una invitada molt important, Isabel Martín Gómez, com alcaldessa de Paiporta, va dedicar unes paraules molt amables a l’artista, paiportina d’adopció, i va dir que era un gran satisfacció fer costat a tota la gent del seu poble que es dedica a activitats culturals. Després, Araceli González Cacho, llicenciada en Belles Arts i escultora (en podeu veure a la seu també un parell d’escultures)  va parlar de l’obra i de Mercedes en una intervenció culta, precisa i adequada. Finalment Mercedes Llanos prengué la paraula. No en faig cap comentari perquè si les intervencions anteriors van ser lloables, la de Mercedes ho és més si cap. No debades la nostra artista també és escriptora. Aviat anirem publicant els tres textos d’aquestes tres dones magnífiques.

Vam veure els quadres i vam beure cava que l’artista va portar de la seua terra, d’Extremadura.

No vos podeu perdre l’exposició!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.